Scooter stempel voor Lucas

Nog een hele leuke stempel is deze scooterstempel van Lucas. De inspiratie voor deze stempel vond ik bij voertuigen en bij een stof van de Veritas. Zij die naaien en af en toe naar de Veritas gaan kennen die scooterstof wel van vorig seizoen. Dat vond  ik leuk. Heb er al wel eens hemden van zien passeren dat ik dacht zoiets wil ik ook. Maar dan met een stempel.

Zoals je al wel kon zien was de verfverdeling bij vorige stempels altijd redelijk ongelijk. Daar heb ik een oplossing voor gevonden. Althans voor op papier te stempelen toch want ik heb nog geen idee of deze inkt ook wasbestendig is. Eerst gebruikte ik Textil plus van de banier. Voor deze scooter stempel gebruikte ik een stempelkussen van Pelikan uit de Ava. Een wereld van verschil he!

lucas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.