Over mij

“I have no special talents, I am only passionately curious”

Hallo, ik ben Inge.

Ik ben een jonge sociaal werker uit Limburg. Ondertussen woon ik in Lier met mijn man Tom, onze kinderen Lex (maart 2012), Mil (februari 2015) en Marie (juli 2018) en onze huisdieren Coco, Luigi en Pippa. Ik hou van wandelen op blote voeten, Doritos Cool American, dieren, Zwitserland en werd verliefd op Ile d’Oleron. Mijn vrije tijd vul ik met naaien, stempels maken, haken, illustraties en fotografie. Deze handmade happiness deel ik graag op mijn website.

Mijn verhaal is een typische uit de hand gelopen hobby. Hier en daar wat stempels maken voor eigen gebruik tot steeds stempels afgeven bij kraambezoek. Van kaartjes ontwerpen voor mijn eigen kroost tot maatwerk uitproberen bij testpubliek. En daar instant gelukkig van worden.

Meermaals hoor ik dat andere me omschrijven als een bezige bij. En dat klopt volledig, altijd wel met iets bezig. Ik sta open voor creatieve opdrachten en uitdagingen. Heb je een origineel project? Naast stempels en geboortekaartjes zijn ook andere ontwerpen mogelijk: huwelijkskaartjes, verhuiskaarten, illustratie van een gezinsportret, een leuke kindertekening vereeuwigen, logo’s, visitekaartjes en nog zoveel meer! Wil je met me samenwerken?