Coucou Castor

De legostempel voor Flor en Nils

Tot slot nog dé stempel waar het hele idee van stempels maken als verjaardagstraktatie voor Lex mee is begonnen. De legostempel. Eentje die ik voor hem zelf had gemaakt en heb gebruikt voor mijn kerstkaarten onder andere. Zijn versie is met zijn naam in het midden van het lijfje van het legomannetje. Bij een drieletternaam is dat mits een beetje geduld perfect mogelijk. Voor een vierletternaam of meer ben ik de uitdaging nog niet aangegaan. Tussen deze twee stempels is voor een keertje eigenlijk geen verschil. Het enigste is dat de I van Nils een beetje meer gecentraliseerd had mogen staan.

legoDe Nils die heeft trouwens zijn stempel nooit ontvangen. Ik heb de namen een dikke maand voor zijn verjaardag gevraagd. Zodat ik voldoende tijd had om ze nog te maken. Bleek dat Nils na de krokusvakantie naar school is gegaan. En in de week dat ik wist dat Nils zijn laatste week ging zijn dat Lex ziek was. Waardoor ik de stempel niet meer vroegtijdig heb kunnen geven.

Moest iemand nog een Nils kennen die wel fan is van lego, dan laat maar iets weten. Voorlopig heb ik er nog eentje te veel dus. Deze legostempel is nog niet direct iets voor peuters misschien. Maar velen kennen toch al iets van duplomannetjes of zien het bij broer of zus of gewoon een coole stempel op de groei.

Nu we met deze legostempel weer tot het begin zijn gekomen, kan ik je ook laten zien hoe ik het heb kunnen verpakken. Daar heb ik me meer zorgen over gemaakt dan de stempels zelf te maken. Een enveloppe, zelf zakjes naaien, verfrommelde folie….

De week voor zijn verjaardag heb ik mooi bruine zakken uit de Ava gekocht. Een beetje ter grootte van een enveloppe. Daar kon ik ofwel met witte inkt terug een stempel op zetten of de stoffen lapjes van de tweede proefdruk eraan nieten. Wel ik koos hiervoor.

zakjes

 

Eén reactie op “De legostempel voor Flor en Nils”

  1. Super idee zo’n logo! Als mijn lay out (en ook logo) vernieuwd is dan lijkt mij dit ook wel wat ^^.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.