Matchende pop en kleed

In augustus kwam een collega terug uit bevallingsrust. Dus maakte ik een kleedje en een bijhorende pop. Want ja, dat kan vanaf nu dus ook! Een beetje op de groei, maar de tijd zal snel daar zijn… Uit de stof maakte ik eens een soort van broekpak/ geklede overall. maar die werd precies niet gefotografeerd. Verder vond ik het een beetje een miskoop. Zoveel kinderachtige meisjesstoffen die ik in het begin heb gekocht, omdat ik nog niets voor mezelf kon maken en jongensstoffen eerder zeldzaam zijn.

Elodie pop - Coucou Castor

Elodie pop - Coucou castor

De pop is van eigen patroon (voor moest je dat nog niet weten). Het kleedje komt uit knippie. En daar heb ik wat mee geworsteld om zo een mouwloze, gevoerde versie te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.