Het mario carnavalskostuum sneak peek

Vandaag is eindelijk de dag aangebroken dat carnaval begint. Een heugelijke dag waar ik zelf al een tijdje naar uit kijk. Zelf ben ik geen fuifbeest, maar alle kindjes op de crèche en op school behoren vandaag verkleed te komen. Herinner je nog mijn Mr Potato Head creatie van vorig jaar? Het A-lijn kleedje met opgestikt gezicht en flappende oren. Bij zo een projecten exact een jaar later valt het me wel erg op hoezeer mijn naaicompetenties erop vooruit zijn gegaan. Ik vond dat toen wel oh-zo-mooi, zeker omdat er een volwassen versie van was. Maar op het einde van de dag vroegen ze me toch als wat hij verkleed was. Beetje genant. Dus dit jaar moest het beter. Wie kent Mario niet?

voorkant

Het Mario kostuum dat was al enkele weken klaar. Helaas ben ik enthousiaster dan Lex zelf. Steeds als ik het probeer aan te doen, trekt hij het terug uit. De pet die heb ik wat laten liggen. Nog nooit gemaakt zoiets. Hoe moest ik daaraan beginnen zonder patroon? Gisteravond nog vlug in elkaar kunnen steken, op een uurtje voor wat het maar moest zijn na dat uur.

Met veel trots alvast een voorsmaakje. Technische uitleg volgt later nog, als de ‘kater’ van carnaval is uitgezweet.

 

pet

2 thoughts on “Het mario carnavalskostuum sneak peek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.