Het kortste haakproject

Dit dekentje heb ik op extreem korte tijd gehaakt. Op het werk werd er eens een kerstfeestje gehouden. Zeer cliché, er werden namen getrokken voor een klein, goedkoop kado’tje. Ik trok een collega die ik helemaal niet kende. Geen flauw idee wat te kopen, dus ging ik maar iets maken. Had ik er zelf ook nog iets aan.

Een dekentje, zo een typisch gezinskado”ke, kon ik niks fout mee doen. Met goedkoop garen uit de wibra.

Het patroon is een vierkantje in stokjes en het komt uit “haken! Alle steken verzameld” van Betty Barnden. Als ik later eens veel tijd heb wil ik ook wel zo eentje voor mezelf maken, maar dan volledig in het middelste retro-gedeelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.