2 paardenstempels op een kaart

Dat ik stempels maak, is al lang geen publiek geheim meer. Dat ik ze gebruik met de kinderen, op enveloppes, doopsuiker, cadeauverpakkingen, als cadeautjes zelf… heb ik ook al meermaals laten zien. In kaartvorm heb ik al wel eens geprobeerd, hier hier en hier, maar echt volledig gelukt was het nog nooit. Dat kwam omdat ik ze zelf had geknipt en papier met wat structuur in gebruikte. Daar bracht ik verandering in bij mijn laatste bezoek aan de banier in Mechelen. Ik kocht A6 kaartjes papier en bijhorende enveloppes. Het wit was uitverkocht, dus kocht ik maar verschillende kleuren. Ook paardenstempels zijn al gepasseerd, unicorns, paarden en een dala horse.

We gebruikten de twee kaartjes voor twee collega’s. Het moest een paard zijn omwille van de symbolische tekst. En er moest een merrie en een hengst zijn. Ik interpreteerde het als iets mannelijks en iets vrouwelijks. Verder deed ik mijn ding met de paardenstempels. Ik had alleen maar 1 kans om te drukken op het papier. Het kaartje was namelijk al geschreven en de namen stonden er al op. Chance dat het goed is afgelopen, want ik zou nogal veelvuldig gevloekt hebben.

paardenstempel - coucou castor

paardenstempel - Coucou castor

Ook al zijn de foto’s redelijk snel getrokken, ben ik echt wel blij met het resultaat. Dit is onder andere wat ik met mijn stempels wil aanvangen. De origami paardenstempel is de hengst. Die vind ik zelf het leukste. Op de achterkant staat steeds een verwijzing naar mijn eigen blog. Daar zou ik eens werk moeten maken van een echte logo stempel. De merrie is de onderste. Het wapperende haar en dat het er niet in zijn geheel hoeft op te staan is ook wel leuk. Welke stempel geniet jouw voorkeur?

One thought on “2 paardenstempels op een kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.